Se incarca....

Poți face o faptă bună

Donațiile către Asociația "Ștergem Lacrimi" ne ajută să aducem un zâmbet acolo unde viață pune o lacrimă.
DONEAZA

FAQ

Cum mă asigur că banii vor ajunge la cazurile Asociației ?

În primul rând acțiunile Asociației Ștergem Lacrimi, sunt acțiuni publice. Banii din donații vor fi folosiți doar în scopurile asociației.
Dacă doriți, va putem pune la dispoziție facturi și chitanțe de la cazurile pentru care donați, iar cu ajutorul site-ului veți fi permanent informați cu detaliile cazurilor pe care le sprijiniți.


Pot fi sigur de siguranța datelor cu caracter personal pe site-ul dvs.?

Toate datele cu caracter personal ale donatorilor stergemlacrimi.ro  sunt protejate. Nimeni, niciodată nu va împărtăși datele dumneavoastră personale, astfel încât puteți rămâne sub anonimat, sau dacă doriți putem să facem publică donația dumneavoastră.


Pot să aleg singur cui doresc să donez fondurile si ce campanie sa aleg?

Desigur, acest drept este în totalitate al dumneavoastră. Singură noastră mențiune este să specificați în momentul în care faceți donația ce cauza doriți să susțineți.


De ce acte sau documente este nevoie pentru a lua parte la proiect ?

În prima fază, o cerere adresată Președintelui Asociației Ștergem Lacrimi, iar apoi vă vom comunica și veți fi informat/informată în prealabil.


Sunt materialele video absolut necesare pentru cazul de prezentare?

Materialele video întotdeauna cresc șansele de reușită ale proiectului dumneavoastră. Recomandăm să ne puneți la dispoziție un scurt video, în care povestiți despre nevoia dumneavoastră. Un material video poate fi un instrument foarte bun de promovare în mai multe medii online și offline.


Cum anume va promova asociația cauza proiectului?

Asociația ”Ștergem Lacrimi” se promovează cu ajutorul resurselor mass-media, cât și canalelor sociale aferente pe care le are în acest moment. În același timp, încurajăm că și dumneavoastră să folosiți și alte metode de promovare, pentru a asigura popularizarea maximă a campaniei de strângere de fonduri.


Unde ne puteți contacta pentru aflarea și altor răspunsuri?

Dacă nu reușiți să găsiți răspunsul la întrebările dumneavoastră pe site, ne puteți contacta la adresa de e-mail: administrator@stergemlacrimi.ro