Se incarca....

Poți face o faptă bună

Donațiile către Asociația "Ștergem Lacrimi" ne ajută să aducem un zâmbet acolo unde viață pune o lacrimă.
DONEAZA

DESPRE NOI” ȘTERGEM LACRIMI ” s-a născut datorită unor acțiuni umanitare care s-au acumulat în timp și au generat interes din partea comunităților locale, naționale și internaționale. 

Asociația s-a dezvoltat pornind de la un cont personal de Facebook, după care a urmat crearea unei pagini publice. Astfel, ideea înființării unui ONG a venit în mod organic, ca răspuns la implicarea pe care am observat-o din partea oamenilor la care cazurile noastre au ajuns. 

CUM A PORNIT TOTUL? 

Social media a creat contextul prin care cazurile ajungeau spontan la noi. Odată ce amploarea și frecvența acestora creșteau, a apărut nevoia de a le centraliza în același loc pentru a crește gradul de expunere și implicare. 

Din 2013, am început să mă implic personal și în mod spontan în diferite acțiuni umanitare. Am sprijinit și cazuri de animale fără stăpân pe care le-am găzduit, după care le-am găsit familii adoptive. 

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă. 

La fel ca alte asociații umanitare, “ȘTERGEM LACRIMI” completează ceea ce statul nu reușeste să facă pentru cei care au nevoie de sprijin. Cum am vrea să facem asta?

Visăm să conectăm românii din diaspora cu toți cei care, din țară sau străinatate, le pot face viața mai ușoară.

Visăm să reducem intervalul de timp în care se rezolvă cazurile critice.

Visăm să atragem sprijin din partea companiilor mari din Europa.

Visăm să strângem voluntari din toate județele țării și din cât mai multe comunități din diaspora.

Visăm prea mult? Poate pentru că am strans în jur mai mult interes decât ne-am imaginat vreodată.

Acum avem nevoie să ne organizam.

Putem conta și pe tine?