Se incarca....

DONEAZĂ UN ZÂMBET

ÎMPREUNĂ CHIAR ȘTERGEM LACRIMI
DONEAZĂ

DESPRE NOI

CUM A PORNIT TOTUL?

Social media a creat contextul prin care cazurile ajungeau spontan la noi. Odată ce amploarea și frecvența acestora creșteau, a apărut nevoia de a le centraliza în același loc pentru a crește gradul de expunere și implicare.

Din 2013, am început să mă implic personal și în mod spontan în diferite acțiuni umanitare. Am sprijinit și cazuri de animale fără stăpân pe care le-am găzduit, după care le-am găsit familii adoptive. 

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă. 

La fel ca alte asociații umanitare, “ȘTERGEM LACRIMI” completează ceea ce statul nu reușeste să facă pentru cei care au nevoie de sprijin. Cum am vrea să facem asta?

Dorim sa multumim si ingerilor Asociatiei “Stergem Lacrimi”, ingeri fara de care misiunea noastra ar fi fost imposibila.

Avem nevoie constant de sprijinul donatorilor și voluntarilor. Ajutorul dumneavoastră nu este unul punctual, ci se desfășoară pe ani întregi. Constant, avem persoane fizice cât și instituții care au nevoie de ajutorul nostru, așa cum și noi avem nevoie la rândul nostru de ajutorul dumneavoastră.

PREȘEDINTE ASOCIAȚIA “ȘTERGEM LACRIMI”

De mai bine de 4 ani, Ovidiu Pâslariu s-a implicat în foarte multe cazuri, ca și voluntar, venind cu finanțări proprii asupra acțiunilor lui de a ajută oameni din toate colțurile țării.

Dar în urmă cu 2 ani Ovidiu a avut un vis.
Și anume să construiască spitale și să ajute un număr cât mai mare de persoane aflate în nevoie.         

Astfel, a luat naștere comunitatea de Facebook “Ștergem Lacrimi” și implicit asociatia cu acelasi nume. Implicându-se în diverse proiecte caritabile  acesta a realizat că are nevoie de mai mult sprijin și din partea altor oameni buni. Astfel că asociatia este în căutare de parteneri pentru a dezvolta mai multe proiecte si de a finaliza cu succes cazurile cu care se confrunta.          

Misiunea Asociației “Ștergem Lacrimi” este aceea de a șterge lacrimi persoanelor aflate în suferință. Astfel că alături de dumneavoastră, chiar vom stege lacrimi și vom aduce o bucurie și un zâmbet tuturor persoanelor care ne cer ajutorul.

MEDIA

Cazurile cu care s-a confruntat pana acum asociatia au fost mediatizate, cateva din ele, la posturi locale radio sau tv, dar si la posturi nationale.

Astfel putem mentiona stirea celor de la Antena 1 in legatura cu  cazul micutilor orfani de mama.  Un alt partener important in relatiile media pe plan local il reprezinta PORTAL CJ. Un portal care a prezentat cateva din cazurile noastre printre care si cazurile “Tunde” , “Otilia”  si “bunicuta”.

Desi asociatia este situata in judetul Cluj, si-a facut simtita prezenta in media si in Valcea, la un centru de plasament, acolo unde “Eveniment Valcean” a surprins vizita preseditelui Ovidiu Paslariu la un centru de plasament

Unul dintre cele mai importante actiuni care a beneficiat local de atentia media a fost cazul “casa arsa” – un proiect de refacere a doua imobile cuprinse aproape in intregime de flacari, in com. Floresti.

INGERII ASOCIATIEI

MONALISA
DANIEL
MONICA
ANCA
SANDRA
VAGALY
GEANINA
RODICA
MICHAELA
STELA

PARTENERI

Căutăm parteneri cu care să ștergem lacrimi! Și tu poți fi unul dintre partenerii noștri! Ajută-ne să ajutăm!