Se incarca....

DONEAZĂ UN ZÂMBET

ÎMPREUNĂ CHIAR ȘTERGEM LACRIMI
DONEAZĂ

Cazul “Crevedia”

Dragi membri ai comunității și susținători ai cauzei noastre,

Cu inimile pline de recunoștință și admirație, ne-am unit forțele pentru a veni în ajutorul celor care au luptat curajos împotriva flăcărilor la statia GPL din orasul Crevedia. Incidentul tragic care a avut loc nu doar că a pus la încercare resursele și eforturile comunității, dar a demonstrat și devotamentul neclintit al pompierilor noștri față de siguranța și bunăstarea noastră.

Cinste și Bravură în Fața Adversității

Eroismul de care pompierii noștri au dat dovadă în timpul incendiului din Crevedia este demn de cea mai înaltă admirație. Ei au riscat propriile vieți pentru a proteja proprietățile, viețile și siguranța celorlalți. Fără ezitare, au intrat în foc și fum, confruntându-se cu pericole iminente pentru a ține sub control situația. Astfel de acte de bravură și curaj sunt cu adevărat inspiraționale și ne amintesc că în vremuri de adversitate, există întotdeauna oameni de excepție care se ridică pentru a face diferența.

Uniți pentru a Întinde o Mână de Ajutor

Suntem o asociație non-profit cu un scop nobil: să ne mobilizăm resursele și comunitatea pentru a oferi sprijin și susținere celor care au fost afectați direct de incendiu. Împreună, putem face o diferență reală în viețile pompierilor care au riscat totul pentru noi.

Cum Puteți Contribui

Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, este un pas în direcția cea bună. Dacă doriți să vă alăturați efortului nostru de a ajuta pompierii eroici din Crevedia, vă îndemnăm să faceți o donație direct in conturile asociatiei sau folosind Paypal. Din conturile asociatiei, ulterior vom redirectiona fiecarui pompier suma de 5000 lei ( 1000E ) ranit in incendiu.

Recunoștință Veșnică

Încheiem acest apel cu o profundă recunoștință pentru fiecare pompier care și-a dedicat timpul, energia, spiritul si mai ales viata pentru a proteja comunitatea noastră. Eroismul vostru nu va fi uitat niciodată, iar noi suntem hotărâți să vă oferim sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă recupera și continua să străluciți ca exemple de cinste și curaj.

Împreună putem aduce lumina în locurile întunecate și putem arăta că solidaritatea comunitară este mai puternică decât orice adversitate.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie de compasiune și sprijin.

Cu respect și recunoștință,

Echipa Stergem Lacrimi.

Puteti dona direct in conturile Asociatiei “Stergem Lacrimi”:
RON: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236
USD: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837