Se incarca....

DONEAZĂ UN ZÂMBET

ÎMPREUNĂ CHIAR ȘTERGEM LACRIMI
DONEAZĂ

Cazul Gabriela

  • Edit Column
 
  • Edit Text Editor

E un pui de om! Te poti ruga pentru Gabriela, oriunde ai fi, o poți ajuta, de oriunde ai fi.

Diagnostic: Histiocitoză cu celule Langerhans Nevoi concrete: Suport financiar pentru acoperirea cheltuielilor aferente bolii și a traiului de zi cu zi.

Deși are doar 9 anișori, Gabriela se confruntă cu o boală nemiloasă, care nu îi permite să se bucure de copilărie la fel ca ceilați copilași. Diagnosticată cu o formă gravă de cancer într-un trupușor plăpând, cu o familie frumoasă, însă cu condiții foarte modeste de trai, Gabriela este nevoită să ducă o luptă aprigă cu boala care îi amenință viața!

Azi, se simte puțin puțin mai bine, însă, pericolul nu a trecut. 🆘🆘🆘️ și la această vârstă, este obligată să poarte scutece datorită tratamentelor dure prin care a trecut.

In urmă cu 4 ani, vestea tragică a căzut asemenea unei avalanșe asupra familiei Gabrielei. Părinții, ambii crescuți în cadrul unui orfelinat, au întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții. În ciuda acestui fapt, aceștia au decis să își întemeieze o familie și să le ofere copiilor un cămin călduros și iubitor.

Însă bucuria de a avea o familie, de a își avea copiii aproape, le-a fost umbrită din momentul în care Gabriela a primit diagnosticul care avea să le transforme diminețile în speranțe mărunte și serile în durere și lacrimi. Fiindcă fetița acuza tot mai des stări de rău, părinții au decis să îi efectueze un set de analize pentru a determina cauza acestei schimbări bruște a copilului lor.

Gabriela a fost nevoită să rămână la spital fiindcă medicii îi descoperiseră niște formațiuni tumorale în zona gâtului. A urmat o intervenție chirurgicală, chimioterapie și în cele din urmă un examen histopatologic și imunohistochimic. Rezultatul: HISTIOCITOZA cu celule LANGERHANS. O formă rară de CANCER, mortală!

Acasă, are o mamă îndurerată și trei frățiori care stau cu sufletul la gură de fiecare dată când Gabriela este nevoită să plece din nou la spital pentru anumite analize, intervenții, sau control.
În această boală, ești obligat să duci o luptă continuă.

De aceea nu ne dorim cu niciun chip să rămânem impasibili la suferința acestui suflet nevinovat! În prezent, familiei îi este imposibil să acopere cheltuielile personale aferente bolii (transportul, alimentația, viața de zi cu zi)… Haideți să ne implicăm pentru cauza Gabrielei și a familiei ei.
Fetița.., are tot dreptul la viață!

De asemenea, familia are nevoie de un aragaz, de o ușă la intrare, de un TV, hăinuțe și alimente pentru copii.

Cazul ,,Gabriela”.

Puteti dona direct in conturile Asociatiei “Stergem Lacrimi”:
RON: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236
USD: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837