Se incarca....

DONEAZĂ UN ZÂMBET

ÎMPREUNĂ CHIAR ȘTERGEM LACRIMI
DONEAZĂ

Cazul Dorian

La varsta de 6 luni Dorian a fost diagnosticat cu sindrom WEST, convulsii epileptice, tulburari de dezvoltare motorii, tulburări de limbaj expresiv, retard psihic ușor cu comportament de tip autist. Singura lui sansa este sa ajunga in Turcia, la o clinica din Istanbul. Din pacate costurile sunt foarte mari petnru familia lui, astfel ca facem apel la toti donatorii si ingerii asociatiei Stergem Lacrimi sa adunam cat mai rapid suma de bani necesara in primul rand transportului si cheltuielilor din Turcia. 

Tatal lui Dorian povesteste cum starea de sanatate a micutului lor se degradeaza in fiecare zi, copilasul nemaiputand sa vorbeasca doar cateva cuvinte si reusind sa manance doar lapte si iaurt. Desi situatia este critica, parintii copilasului sunt optimisti deoarece au intalnit o problema asemanatoare la un alt copilas, iar rezolvarea lui a fost plecarea si respectiv tratarea la clinica din Turcia. Neavand un diagnostic clar din Romania, speram sa il putem ajuta pe micutul Dorian cat de repede astfel incat dupa depistarea problemei, si eventuala tratare a acesteia sansele de recuperare sa fie maxime.

In momentul de fata suma de care Dorian are nevoie se estimeaza a fi de aproximativ 11000 de Euro, Suport financiar pentru acoperirea cheltuielilor cu investigatii, tratamentul si operatia in Turcia. Operatia pe creier este foarte grea, iar fiecare minut este important in recuperarea micutului Dorian, care spera la o viata si o copilarie normala.

 

Puteti dona direct in conturile Asociatiei “Stergem Lacrimi”:
RON: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236
USD: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837