Se incarca....

DONEAZĂ UN ZÂMBET

ÎMPREUNĂ CHIAR ȘTERGEM LACRIMI
DONEAZĂ

Cazul Mihaela

Dragii mei oameni sufletisti !!!
Numele meu este Toma Mihaela, am 23 de ani, locuiesc in sat Candesti, comuna Dumbrăveni, judetul Vrancea si am mare nevoie de sustinerea dumneavoastra. La nastere am fost diagnosticata cu tetrapareza spastica si lipom cevical.
Viata nu a fost blânda cu mine, sunt o fetita, care nu am avut o copilarie fericita, nu am putut sa alerg impreuna cu ceilalti copii, nu am putut sa merg la scoala, din cauza acestei boli, nu ma pot misca singura, fara ajutorul mamei, nu pot sa merg, tot ceea ce pot e decat sa vorbesc, am invatat sa scriu si sa citesc de la televizor, scriu cu limba, singurul organ care il pot misca este limba.
Nu am putut sa ma bucur de viata asa cum mi-am dorit.
Mi-as fi dorit enorm de mult, sa fi mers si eu la scoala impreuna cu ceilalti copii sa pot alerga cu ei, sa ma pot spala singura dar din pacate nu am putut niciodata sa fac toate astea. Mama și bunica mea a avut grija de mine in toti acesti ani.
Mama mea vrea sa imi poata construi o baie, pentru ca ei ii este foarte greu sa ma spele, mai ales iarna, de aceea avem nevoie de bani pentru a ne construi o baie, sa ne imbunatațim si noi conditiile, sa-i fie si ei mai usor, va rog din tot sufletul meu, pretul baii, pentru construirea ei, este de 5000 de euro, am mare nevoie de ea.
Va rog din suflet ajutati-ma sa strang acesti bani, sa pot avea si eu conditiile necesare. Ma puteti ajuta si cu hainuțe, pampersi sau orice puteti dumneavoastra!!!

Cont lei : RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
Cont euro : RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236, cod Swift: RZBRROBU.

paypal@stergemlacrimi.ro

cazul mihaela asociatia stergem lacrimi

Viața suferinzilor, e în mâinile dvs!