Se incarca....

Poți face o faptă bună

Donațiile către Asociația "Ștergem Lacrimi" ne ajută să aducem un zâmbet acolo unde viață pune o lacrimă.
DONEAZA

MEDIA

Cinci copii din județul Sibiu trăiesc o dramă de neînchipuit. La începutul lunii februarie, toate speranțele lor s-au năruit. După o luptă cumplită cu boala, Adriana, mama lor, a murit, răpusă de cancer.

https://a1.ro/news/social/cinci-copilasi-din-sibiu-se-cresc-singuri-mama-lor-a-murit-rapusa-de-cancer-id967060.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=967060&fbclid=IwAR0lUZxNa6GsSGvQ-Y3IsogjZfDzk-_aIRKHAGDQXOXlM2aIzNKhu_QznpU

“FOTO. Campanie pentru o bunicuţă. Are nevoie de o sobă! “
https://portalcj.ro/tag/stergem-lacrimi/


Zilele trecute, copiii instituționalizați de la Centrul de Plasament Ana au avut parte de o surpriză plăcută. Ei au fost vizitați de președintele Asociației “Ștergem Lacrimi” din Florești, Ovidiu Pâslariu.
Acesta le-a adus copiilor produsele necesare pentru organizarea unui grătar copios, dar și dulciuri. La cele câteva ore de fericire ale tinerilor a contribuit și Restaurantul OK care a trimis două platouri pline cu bunătăți. “Este prima dată când vine la noi domnul Pâslariu. – articolul intreg il gasiti aici:

https://evenimentvalcean.ro/foto-surpriza-pentru-copiii-de-la-centrul-ana/


Asociația “Ștergem Lacrimi” a ajutat la refacerea caselor arse din Florești.
Proiectul Stergem Lacrimi ”Casa Arsă din Floreşti” a fost finalizat, fiind un proiect derulat prin Asociația Stergem Lacrimi.
Cele două familii au revenit la casele lor și și-au reluat viața normală, iar noi ne bucurăm pentru liniștea și fericirea lor!
Mulțumim tuturor celor care s-au implicat, au contribuit și au sponsorizat acest proiect, mulțumim locuitorilor comunei Floreşti care au dovedit din nou că sunt oameni deosebiți, având în vedere faptul că nu au rămas nepăsători în această situație critică, în care au ajuns cele două familii! – articolul intreg il gasiti aici :

https://www.stiridecluj.ro/social/asociatia-stergem-lacrimi-a-ajutat-la-refacerea-caselor-arse-din-floresti-foto

http://www.ziare.com/cluj-napoca/stiri-actualitate/asociatia-stergem-lacrimi-a-ajutat-la-refacerea-caselor-arse-din-floresti-foto-7712678

https://voceaclujului.ro/asociatia-stergem-lacrimi-ajutor-pentru-familiile-din-floresti-care-au-suferit-de-pe-urma-incendiului/

http://www.ziarelive.ro/stiri/casele-arse-din-floresti-refacute-din-donatii-prin-asociatia-stergem-lacrimi-foto.html