Se incarca....

Poți face o faptă bună

Donațiile către Asociația "Ștergem Lacrimi" ne ajută să aducem un zâmbet acolo unde viață pune o lacrimă.
DONEAZA

DONEAZĂ

VOLUNTARIAT

Avem nevoie în permanentă de tineri care ne pot da o mâna de ajutor în situații de nevoie.
Să schimbi lumea este greu dar voluntariatul este formă cea mai simplă prin care poți să oferi sau să întorci un bine. Poate fi o formă chiar relaxantă, dacă strângi în jurul tău prieteni, colegi ori familia. Dacă nu ești sigur cum poți ajută sau cum poți deveni voluntar, noi te putem ajută să ajuți.


DONATII MATERIALE

Câteodată, oamenii cărora le ștergem lacrimile au nevoie de lucruri materiale.
Există copii care, mai mult decât orice, cunosc sensul expresiei „a nu avea”, dar, care se încăpățânează să meargă la școală și, cu energia și curajul pe care numai copilăria ți le poate da, se avântă în visuri mărețe. Astfel, ajung să ia note bune și premii, chiar dacă merg ierni întregi cu ghetele rupte sau fiecare toamnă le aduce aceeași tristețe provocată de lipsa rechizitelor.


2% – PERSOANE FIZICE

Ajută-ne să ajutăm. Direcționează 2% din impozitul pe venit (persoane fizice).
că în 2018 ai avut venituri din salarii sau din pensii, iar dacă ai realizat venituri și/sau din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii), poți redirecționa completând datele fundației noastre privind destinația sumei 2% în secțiunea 6 din Declarația unică.


20% – PERSOANE JURIDICE

Ajută-ne să ajutăm. Direcționează 20% din impozitul pe profit (persoane juridice).
Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături. 


SPONSORIZARI

În cazul în care aveți o societate comercială, și doriți să sprijiniți activitatea Asociației “ȘTERGEM LACRIMI” prin sponsorizare / donație.